Toshiba RAS-B07J2KVG-E/RAS-07J2AVG-E

Tehničke karakteristike

Radna tvar R32
Raspon rashladnog učina (kW) 0,76 - 2,6
SEER / Energetski razred HL 6,1 / A++
Raspon učina grijanja (kW) 0,92 - 3,3
SCOP / Energetski razred GR 4,0 / A+
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm 293×798×230
Razina buke - hlađenje UJ (dBA) 20/38
Razina buke - grijanje UJ (dBA) 20/38
Wi-fi Wi-fi ready
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm 530×660×240
Razina buke vanjske jed. (dBA) 47
Jamstvo 36 mjeseci

Seiya Inverter predstavlja savršen ulazak u svijet klimatizacije. Početni model Toshibine palete opremljen je štedljivim inverterskim kompresorom i svim funkcionalnostima na koje su navikli korisnici premium branda poput Toshibe. Uz to, svoj rad obavlja koristeći najnoviji rashladni medij R32 koji ne samo da je ekološki prihvatljiviji, već i donosi dodatnu uštedu u potrošnji električne energije.

No, nisu samo odlične značajke te koje ovaj model čine odličnim, tu je i primjer neprestanog rada na inovacijama koje će se pobrinuti za maksimalnu udobnost i mir. Seiya smanjuje razinu buke dvjema funkcijama tihog rada: QUIET na unutarnjoj jedinici omogućava vam neometani mir noću, a SILENT na vanjskoj jedinici vašim susjedima. I to sve samo jednim pritiskom gumba!

Uz tih i ekonomičan rad, Seiya uređaji osigurati će vam i odličnu kvalitetu zraka zahvaljujući „IAQ“ filteru i izmjenjivaču topline Magic Coil®. Izmjenjivač topline unutarnje jedinice uvijek se održava čistim i suhim s pomoću posebnog premaza zajedno s funkcijom samočišćenja nakon završetka rada. Nema šanse za razvoj neugodnih mirisa i bakterija.

Kako bi lako i pouzdano upravljali svojim novim klima uređajem tu je infracrveni daljinski upravljač i mogućnost kupnje opcionalnog WiFi sučelja pomoću kojeg uređajem možete upravljati vašim pametnim telefonom ili tabletom.