Fujitsu ASYG09KGTA/AOYG09KGCA

Tehničke karakteristike

Radna tvar R32
Raspon rashladnog učina (kW) 0,9 - 3,4
SEER / Energetski razred HL 8,5 / A+++
Raspon učina grijanja (kW) 0,9 - 5,4
SCOP / Energetski razred GR 5,1 / A+++
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm 270×834×215
Razina buke - hlađenje UJ (dBA) 19/40
Razina buke - grijanje UJ (dBA) 21/42
Wi-fi Wi-fi ready
Dodatne opcije Human senzor
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm 542×799×290
Jamstvo 36 mjeseci

Rashladni medij R32 koji pogoni novu Fujitsu Advance Inverter seriju klima uređaja osigurava iznimnu energetsku učinkovitost, no usprkos tome, dizajn uređaja je nenametljiv a dimenzije vrlo skromne. Suprotno tome, tehničke karakteristike i funkcije su maksimalno raskošne.

Ovaj klima uređaj snage 2.5 kW predstavlja idealan izbor za prostorije veličine do 25m².

Uz tihi rad, ovaj klima uređaj može se pohvaliti funkcijom „Ekonomski režim rada“ , "Human Sensor" funkcijom automatskog ekonomičnog rada u odsustvu ljudi u prostoriji, te SEER/SCOP koeficijentom A+++. Upravo zbog navedenih štedljivih funkcija i visokog učinka grijanja, Advance Inverter serija pokazuje svoju vrijednost ne samo u hlađenju, već i kao odlična alternativa u grijanju, dogrijavanju i  sprječavanju smrzavanja održavanjem temperature ne niže od 10 °C. Zaokružimo li sve ove značajke, pouzdano možemo reći da klima uređaji sa ovakvim karakteristikama predstavljaju rijetko pravo cjelogodišnje rješenje.

Kako bi se osiguralo optimalno iskustvo korištenja ovog odličnog klima uređaja, tu su za vas sve najbitnije funkcije: Režim snažnog rada, Automatski režim rada, Automatsko ponovno pokretanje, „Sleep timer“, Programski i tjedni timer.

Za lako upravljanje tu je infracrveni daljinski upravljač i mogućnost ugradnje WiFi sučelja koje se prodaje zasebno, a za lako održavanje uklonjivi prednji panel koji olakšava pristup filteru. Kako biste na vrijeme znali da je vrijeme za čišćenje filtera, upaliti će se signalni znak da vas o tome obavijesti.