Mitsubishi Electric EHSC-VM6B PUHZ-SW100VHA Ecodan

  • Mogućnost rada pri temperaturama -25°C,
  • Visok COP - do 4.8,
  • Velik cijevni raspon (do 75 metara),
  • Auto restart funkcija,
  • 98% iskoristivosti električne energije

Zahvaljujući malenim dimenzijama hydro-box jedinice, njen smještaj je iznimno lak, čak i u skučenim prostorima. U slučaju da želite poveća iskoristivost vašeg sustava, savjetujemo da ga nadogradite spremni

kom vode kako bi u svakom trenutku imali spremnu potrošnu toplu vodu (PTV).

Uređaji ove serije dostupni su u jačinama 4.00 / 6.00 / 8.00 / 11.20 / 14.00 kW a uz opciju kaskadnog spajanja još su više fleksibilniji.

Zahvaljujući modernom i jednostavnom upravljačkom sučelju, dizalicu je moguće podesiti u svega nekoliko koraka. Osim toga, cijeli sustav je zamišljen kako bi vam maksimizirao uštedu potrošene energije. Za svaki spušteni 1°C u polazu vode u cijevima sustava ostvaruje se povećanje COP koeficijenta za 2%. Drugima riječima, kontrola nad temperaturom vode u sustavu (podno grijanje, radijatori i ventilo-konvektori) je presudna kako bi se ostvarila visoka efikasnost i ušteda energije. Sustav očitava vanjsku temperaturu te predviđa što se događati s temperaturom u prostoriji te sukladno vašim željama regulira puštanje dogrijane vode u cijevi podnog grijanja / radijatora / ventilo-konvektora.